כתובת: רחוב אבא הלל 32, רמת גן
משך העבודה: 4 שעות
צוות: 3 מובילים מקצועיים
האתגר
הלקוחה, שירי, פנתה אלינו לצורך הובלה מדירה בקומה 5 ברמת גן לדירה חדשה בגבעתיים. האתגר העיקרי היה פירוק ארון בגדים ענק – 3 מטרים עם דלתות הזזה ומדפים פנימיים מותאמים אישית. בנוסף, הלקוחה ביקשה לקפל את כל הבגדים ולארוז אותם מסודר.
מהלך העבודה
המובילים הגיעו בשעה 08:00 מצוידים בכלי עבודה מתאימים, קרטונים מחוזקים וניילון נצמד לאריזה. בשלב הראשון, רוקנו את הארון בעדינות, קיפלנו וסידרנו את הבגדים בארגזים ממוספרים כדי להקל על הפריקה בבית החדש.
לאחר מכן, פורק הארון בזהירות כדי למנוע פגיעות בעץ. אחת הדלתות הייתה תקועה, מה שדרש עבודה עדינה עם כלים מיוחדים כדי לשחררה בלי לגרום נזק.
הקשיים והפתרונות
✔️ גישה צרה לחדר: הדירה הישנה הייתה בעלת מסדרון צר, מה שהקשה על הוצאת חלקי הארון. פתרנו זאת על ידי פירוק נוסף של המסילות והובלת כל חלק בנפרד.
✔️ שמירה על סדר בבגדים: כדי שהלקוחה תוכל למצוא הכל בקלות, השתמשנו בשיטת מיון לפי סוגי בגדים וסימנו כל קרטון בהתאם.
סיום ההובלה
ב-12:00 סיימנו את ההובלה, כשהבגדים מסודרים בבית החדש והארון מורכב מחדש בדיוק כפי שהיה. שירי הייתה מרוצה מהמקצועיות ומהיחס האישי – וזה בדיוק מה שאנחנו ב"פיקאפ הובלות" שואפים להעניק לכל לקוח. 💪🚛